Браво, Кириле, пак се изложи! Байдън се спря за 8

...
Браво, Кириле, пак се изложи! Байдън се спря за 8
Коментари Харесай

Никола Николов: Браво, Кириле! Байдън спря за 8 секунди, ти написа куп лъжи, които уж сте обсъждали

" Браво, Кириле, отново се изложи! Байдън се спря за 8 секунди, а ти написа един куп неистини, които сякаш сте “обсъждали”. "

Това написа националният координатор на ГЕРБ Никола Николов във Facebook и пусна видео от коридорите на взаимната сесия на евролидерите с американския президент Джо Байдън в Брюксел. Тя се организира на 24 март в границите на постоянното съвещание на Европейския съвет.



На фрагментите е запечатан къс диалог в границите на 8 секунди сред българския министър председател Кирил Петков и американския президент Джо Байдън в коридорите на форума.

Припомняме, че на 25 март рано сутринта министър председателят Кирил Петков пусна известие във Facebook за срещата си с американския президент предната вечер по време на срещата на евролидерите с Джо Байдън в Брюксел и показа фотография от събитието.

„ Корупцията е един от инструментите за въздействие на Путин в България. Турски (руски) поток е добър образец – корупция, джипове на Аркад, три милиарда от нашите пари, изхарчени за непозната тръба! Това беше част от полемиката ни с президента Байдън довечера “, написа тогава българският министър председател.



Вижда се, че за 8 секунди подобен диалог не може да се организира. И че за това време двама души мога да си кажат единствено " Добър ден " и " Как сте? ".

При деликатен разбор може да се забележи, че до момента в който Петков се пробва да притегли вниманието на Байдън, той гледа леко настрана, като че ли не схваща кой и какво му приказва.

Освен това, в случай че би трябвало да се съблюдава протокола, хващането за ръкава на президента на Съединени американски щати от страна на премиера на България, е нахлуване в персоналното пространство, което положителното образование не позволява.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР