Браво, армейци, възкликна в коментар от Маями пред Труд Христо

...
Браво, армейци, възкликна в коментар от Маями пред Труд Христо
Коментари Харесай

Стоичков от Маями: Браво, армейци!

" Браво, армейци ", възкликна в коментар от Маями пред " Труд " Христо Стоичков. Съсобственикът на ЦСКА изгледа дуела с Левски (1:0) по интернет.

" Това е същинският „ червен “ дух, който се носи от потомство на потомство – продължи Стоичков. – Такива мачове са за мъже. Браво и на двата тима, че при такива условия направиха страхотна борба. Накрая се видя, че по-високата класа побеждава. Много се веселя за успеха!

В два мача подред показахме, че единствено със себераздаване и битка от първата до последната минута се печелят мачове, борби и трофеи. Може някой път да не ти върви, само че би трябвало да знаеш по какъв начин да вземеш своето. ЦСКА се научи.

Поздравявам всички момчета, впечатлен съм от вас. Браво и на Стамен Белчев. Личи се положителната му работа. От футболистите желая единствено едно – това, което вършат на тренировки, да го демонстрират и на мачовете.
Битките занапред ни предстоят и време за еуфория и разпределяне няма. Важното е, че ЦСКА има всичко, с цел да чества шампионски 70-годишния празник ", сподели още Кавалерът на Златната топка. Първа лига 26 кръг, неделя 18 март  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР