Браунито е един от най-вкусните десерти, които в последно време

...
Браунито е един от най-вкусните десерти, които в последно време
Коментари Харесай

Най-лесното брауни, което се прави за 15 минути без миксер

Браунито е един от най-вкусните десерти, които напоследък нашумяха извънредно доста и в България. Първото брауни в света се смята, че се появява през 1896 година, което даже не съдържа шоколад, само че получава това вкусно име, по-късно познато ни като апетитен шоколадов десерт.
Ако постоянно сте се чудили дали е мъчно да извършите брауни, отговорът е – не! Лесно е, бързо е и е доста вкусно, изключително когато добавите и някакъв плод към него, с цел да получите апетитен контрастност сред сладкия шоколад и киселинността на плодовете.
 Бисквити с овесени ядки Бисквити с овесени ядки
Бисквитите с овесени ядки са вкусни, потребни и доста обичани на дребни и огромни. Ето една от най-успешните предписания за бисквити с овесени...
Ето и самата рецепта, която се прави за 15 минути, пече се още толкоз и сте подготвени с най-вкусното брауни с малини:
На водна баня разтопявате 100 гр. черен шоколад и 100 гр. масло.
В купа разбърквате 200 гр. захар, 100-150 грама брашно и 50 грама какао. Към всички тези сухи съставки добавяте чаена лъжичка бакпулвер, с цел да може сместа да бухне малко, до момента в който се пече.
Към сухите съставки добавяте разтопените на водна баня шоколад и масло, след което разбърквате добре с лъжица, тук не ви е нужен миксер, тъй като сместа се смесва елементарно с по-енергично бъркане до приемане на гладка текстура.
 Палачинки с моркови Палачинки с моркови
Морковени палачинки Морковните палачинки са много лесни за подготвяне и вършат вкусна закуска. Палачинките по тази рецепта са сладки,...
Към цялата тази примес добавяте 3 добре разрушени яйца и още веднъж разбърквате добре.
В кръгла формичка за печене изливате цялата примес, слагате олио на дъното, с цел да не залепне. Върху сместа прибавете замразени малини, тъй че да се виждат добре и да създадат браунито още по-вкусно и цветно.
Пече се 15-тина минути на авансово загрята фурна на 180 градуса от горната страна и изпод. Не ви даваме тъкмо време за печене, тъй като всяка фурна пече друго. Важното при печенето на брауни е да не го пресушавате прекомерно! Затова проверявайте след 12-тата минута с съчка и в случай че още мъничко сместа лепне, можете да изключите и да изчакате още 2-3 минути, след което към този момент изваждане от фурната.
Късмет!
 Летен десерт с праскови и крема сирене Летен десерт с праскови и крема сирене
Ако обичате леки, летни десерти с плодове, този галет с праскови и крема сирене ще ви въодушеви и очарова. Добавката от крема сирене при...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР