Братята Тейт се намират в ареста от 30 декември 2022

...
Братята Тейт се намират в ареста от 30 декември 2022
Коментари Харесай

Окончателно: Братята Тейт остават в ареста в Букурещ

Братята Тейт се намират в ареста от 30 декември 2022 година дружно с две хипотетични съучастнички, румънски гражданки, едната от които е някогашна полицайка.

Заповедите за ареста им бяха удължавани неколкократно от съдиите, написа Българска телеграфна агенция.

Андрю и Тристан Тейт, които имат английско поданство, и двете съучастнички - Александра-Луана Раду и Джорджиана Мануела Нагел, са упрекнати, че са съставили проведена незаконна група за набиране, настаняване и употреба посредством насила на дами за основаване на материали с порнографско наличие, предопределени за разпространяване против възнаграждение в профилирани уеб сайтове.

Прокурорите считат, че от тези действия обвинените са получили обилни суми.

Следователите настояват, че братята Тейт са подвеждали млади дами, че търсят сантиментална връзка (т.нар. способ " loverboy " / " ухажор " ), след което ги отвеждали в къща в окръг Илфов, където ги принуждавали да основават видеоклипове с порнографско наличие, употребявайки физическо принуждение и психическа насила.

Жертвите са разказали на следователите, че във вилата в окръг Илфов е било проведено студио за видеочат и че там са били посрещани от въоръжени пазачи. Също по този начин те настояват, че са били принудени да си създадат татуировки с надпис " owned by Tate " (собственост на Тейт).

В рамките на следствието прокурорите от Дирекцията за битка с проведената престъпност и тероризма са наложили запор върху голям брой активи, притежавани от братята Тейт, в това число недвижими парцели и първокласни коли.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР