Братята Пулеви донесоха двойна победа на България преди дни, за

...
Братята Пулеви донесоха двойна победа на България преди дни, за
Коментари Харесай

Съпругата на Тервел Пулев: Винаги ще съм зад него! Потребители скочиха: Въпреки че ти изневерява ли?!? (СНИМКИ)

Братята Пулеви донесоха двойна победа на България преди дни, за което им смъкваме шапка! Браво! Те се биха почтено и завоюваха, само че почитателите им останаха сериозни. Не към Кубрат Пулев обаче, а към дребния му брат Тервел Пулев.

Причината бе изявление с дамата на Тервел - Диана, която му роди три момчета. Знаем, че двамата са дружно дълги години като се срещат и влюбват още като възпитаници.

" Първо бяхме другари, след това се влюбихме - класика ", смее се Тервел. А Диана споделя, че не може да си показа живота без него и постоянно ще е зад тила му, каквото и да става. " Аз не съм мрънкаща и вайкаща се жена. Гледам да го разбирам и да не го товаря душевен ", показа волейболистката и тъкмо тук " настъпи по мазола " много консуматори, най-вече дами.

Те си спомниха два потресаващи случая, в които Тервел се е държал като всичко друго, само че не и като брачен партньор. Първият бе преди години във Вип Брадър, когато непосредствено бъркаше под хавлията на голата Лияна. А вторият е оше по-скандален - когато изтече чат и фотоси с любовницата му, на която се изяснява в обич и приказва за бракоразвод.

" И жена му прости това, затваря си очите и какво - счита, че ще миряса и няма да й постави рога отново ли?! Та тя самата му дава зелена светлина за деяние ", упрекват я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР