Братята по време на война Уилям и Хари ще се

...
Братята по време на война Уилям и Хари ще се
Коментари Харесай

Принц Хари и Уилям ще се съберат отново за церемонията по награждаването в чест на майка Даяна

Братята по време на война Уилям и Хари ще се съберат още веднъж, с цел да почетат своята обичана майка на следващия ден вечер - от хиляди километри разстояние.

Принцът на Уелс се чака на церемонията по връчването на премиите Diana Legacy, въведена през 2017 година, с цел да отпразнува живота на принцесата на 20-ата годишнина от нейната гибел. Наследникът ще участва персонално в Музея на науката, където ще изнесе тирада. Победителите в премиите, раздадени на хора на възраст сред девет и 25 години, които усъвършенстват живота на другите, също ще могат да се срещнат с брат му - въпреки и виртуално, защото той към момента ще бъде в дома си в Калифорния.

Миналата година принцовете не произнесоха името на другия, до момента в който записваха обособени видео известия, записани на повече от 5000 благи един от различен. Вместо това офисите им бяха принудени да провеждат обособени участия с благотворителната организация The Diana Award. Говорейки през 2021 година на същото събитие, принц Хари говореше нежно за брат си, като сподели н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР