Братята Логан и Джейк Пол са толкова богати, че могат

...
Братята Логан и Джейк Пол са толкова богати, че могат
Коментари Харесай

Юта Леердам - коя е секси половинката на Джейк Пол /снимки/

Братята Логан и Джейк Пол са толкоз богати, че могат да си разрешат съвсем всичко, което пожелаят. А даже нямат 30 години.
По-големият от двамата - Логан, е на 29 години е след не изключително сполучлива боксова кариера реши да се трансферира към кеча. А там все още му се получава добре. 26-годишният Джейк пък продължава да изживява боксовата си фантазия, като все още има едвам една загуба на кръга.
Последният път, в който им обърнахме внимание, фокусът бе хвърлен върху новата къща на Джейк Пол в Коста Рика, която коства милиони. Сега обаче ще обърнем внимание на техните половинки.
След като през годините на няколко пъти се разделя и събира с модела Джулия Роуз, Джейк Пол май най-сетне е решил да продължи напред.
С Леердам, която е Олипмпийска състезателка по бързо пързаляне с кънки, е известно, че са дружно от към месец, когато самият Пол го разгласи в обществените мрежи. Въпреки това Джейк към този момент употребява подкаста на брат си Impaulsive, с цел да ѝ се изясни в обич.
В особено видео, отдадено на връзката им, нидерландката споделя, че досега не е срещала мъж, който да е толкоз прочувствено открит, колкото е Джейк Пол. Юта Леердам признава, че първоначално си е помислила, че Джейк е нахален, само че в следствие е схванала, че усещането ѝ е неверно.
Едва на 24 години Юта Леердам може да се похвали, че трикратна международна и трикратна европейска шампионка, както и че е олимпийска вицешампионка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР