Братята Калоян и Деян Иванови, Божидар Аврамов, Александър Янев са

...
Братята Калоян и Деян Иванови, Божидар Аврамов, Александър Янев са
Коментари Харесай

Школата на баскетболния "Черно море Тича" е пред фалит

Братята Калоян и Деян Иванови, Божидар Аврамов, Александър Янев са единствено дребна част от имената, излезли от школата на " Черно море Тича " през последните десетина години. Те обаче могат да останат без почитатели.

Причината е тривиална - школата на " Черно море " е в цялостен финансов колапс. В момента фантазиите на децата се поддържат само от финансирането на родителите им, а скоро всички обединения на отбора ще се принудят да преустановят присъединяване в шампионатите.

" Явно може би в действителност не е толкоз значимо за никого във Варна и България тази школа да продължи да съществува ", обезверен е изпълнителният шеф на " Черно море Тича ".

-->

" Искаме да оказваме помощ, в случай че би трябвало на общината, само че въпреки всичко тя да има някакъв ангажимент ", разсъждават родителите.

През последните месеци от управлението са пробвали да потърсят финансиране от разнообразни места, само че в отговор са получили единствено обещания, само че не и действителни дейности. В клуба упражняват над 300 деца. Общо от началото на сезона всички младежки тимове на " Черно море Тича " имат една единствена загуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР