Братята Енгин и Мустафа, които бяха задържани за смъртта на

...
Братята Енгин и Мустафа, които бяха задържани за смъртта на
Коментари Харесай

Братята, които бяха задържани за смъртта на Петър Бъчваров, са психично болни

Братята Енгин и Мустафа, които бяха арестувани за гибелта на българския служител на реда Петър Бъчваров, имат психологични болести. Това настояват пред Българска национална телевизия техни съседи и хора, които ги познават.

При срещата с един от последните им работодатели стана ясно, че тези мъже принадлежат към един от най-уязвимите пластове на обществото. Имат психологични болести и живеят в последна беднотия.
 Проверяват 14 граничари за подкрепяне на каналджии
Проверяват 14 граничари за подкрепяне на каналджии

Очакват се 150 нови гранични чиновници до март 2023 година

Те се местят от село в село и постоянно сменят номерата на мобилните си телефони. Потвърди се и информацията, че са правили обири, които обаче не са били обилни. Като това да откраднат мотоциклет на комшия, само че когато стане ясно, че те са отговорни, да го върнат на мястото. Пасяли са и добитъка нацяло едно село.

Родното село на братята Енгин и Мустафа Ергуван, които бяха арестувани за гибелта на българския служител на реда Петър Бъчваров е Огулпаша. Семейството обаче от дълго време не живее тук.

" Бедно семейство. Освен това и те, и родителите им не са добре. Не се задържат за дълго на едно място. Местят се от село на село. Навремето починалият им татко също се занимаваше с трафик на хора ", споделя Юмер Учак.
 Къде са открити гилзи - оттук или отвъд границата?
Къде са открити гилзи - оттук или отвъд границата?

Версиите се разминават

От остарялата им къща няма и диря , а върху тяхната благосъстоятелност съседите отглеждат своя добитък. Майката им идва един път в годината, с цел да си вземе наема.

" Последната година не е идвала. Обикновено идва с такси, с цел да си вземе парите, само че не предизвестява. Ако ни откри тук ѝ плащаме и си потегля ", споделя Дидар.

Пред съда Енгин и Мустафа споделили, че не са разбрали, че са умъртвили човек, а са стреляли против светлините на автомобила, който ги е осветил. Някогашните им съседи в Оглупаша допълват, че и двамата са страхливи. Били склонни да стрелят и без доста да му мислят против пари.

Сега следите им водят към село Татарлар , където са живели последно. Там открихме и един от предходните им работодатели, който отхвърли да застане пред камерата. Разказа ни, че Енгин и Мустафа постоянно сменят телефонния си номер и са мъчно откриваеми. И макар, че в този момент отхвърлят освободеният брат да е там, на входа на селото патрулира полиция.
 Убиха служител на реда при престрелка край Елхово Обновена
Убиха служител на реда при престрелка край Елхово

Предполага се, че причинителят е на турска територия

Една от главните версии за стрелбата на границата, която циркулира сред хората е, че те са стреляли, тъй като са се уплашили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР