Братята Борислав и Радослав Цоневи най-вероятно ще напуснат Левски през

...
Братята Борислав и Радослав Цоневи най-вероятно ще напуснат Левски през
Коментари Харесай

Левски няма да удължи договорите на братя Цоневи

Братята Борислав и Радослав Цоневи най-вероятно ще изоставен Левски през лятото, когато договорите им изтичат, написа в. " Мач Телеграф ". Ръководството на " сините " няма да предлага нови контракти на двамата.

Припомняме, че двамата по този начин или другояче бяха говорили налява и надясно из коридорите на клуба, че няма да преподпишат с Левски. Към днешна дата явно желанията на близнаците и управлението се припокриват.

Така от януари Ради и Боби ще могат да договарят с други клубове, кудето да отидат като свободни сътрудници след края на сегашния сезон. Двамата взеха решение да не преподписват с клуба и през 2016 година.

Към днешна дата обстановката с капитана на отбора Николай Михайлов е същата. Вратарят също не е получил предложение за нов контракт и от януари ще може да договаря с други клубове.

Различна е обстановката с различен футболисти, на който контрактът изтича в края на сезона - Георги Миланов. Халфът е най-скъпоплатеният футболист на отбора, само че през есента той заслужи парите си с хубава игра със синята фланелка. Жоро обаче се контузи. " Сините " желаят да задържат Миланов, само че ще му предложат контракт откакто се възвърне.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР