Братята Борислав и Радослав Цоневи може да напуснат отбора Левски

...
Братята Борислав и Радослав Цоневи може да напуснат отбора Левски
Коментари Харесай

Левски се разделя с братя Цоневи в края на сезона

Братята Борислав и Радослав Цоневи може да изоставен тима Левски след края на сезона, защото двамата съвсем несъмнено няма да подпишат нови контракти с клуба, твърди „ Мач Телеграф “. Те са споделили пред свои другари, че си потеглят през лятото, когато контрактите им изтичат, като новината бързо е стигнала до шефовете на „ сините “.

От своя страна управлението на столичани нямат желание да натискат близнаците да преподписват. Старши треньорът Станимир Стоилов е корав в желанието си да остави в тима единствено футболисти, които в действителност желаят да играят за отбора. Той не желае такива, които се пазарят за пари при актуалната тежка финансова обстановка в клуба. Освен това Мъри не е и изключително удовлетворен от представянето на двамата играчи в последно време и от държанието им в съблекалнята.

Радослав Цонев пък в последните дни е имал среща с наставника, с цел да се оплаче, че медиите несправедливо го подлагат на критика.

Ако двамата изоставен Левски през лятото, това няма да им бъде за първи път. Преди години, когато бяха още младоци, двамата си потеглиха като свободни сътрудници, откакто отхвърлиха да преподпишат договорите си с клуба.

В същото време шефовете на „ Герена “ към този момент стартираха договарянията с много от актуалните футболисти за възобновяване на контрактите им. Няколко играчи към този момент подписаха нови такива. Сред тях са Андриан Краев, Марин Петков и Билал Бари.

В Левски мощно се надяват да задържат за идващия сезон и Георги Миланов, който сега лекува травма.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР