Братята Андрю и Тристан Тейт остават под домашен арест в

...
Братята Андрю и Тристан Тейт остават под домашен арест в
Коментари Харесай

Братята Андрю и Тристан Тейт остават под домашен арест, реши съдът в Румъния

Братята Андрю и Тристан Тейт остават под домакински арест в Румъния по делото за трафик на хора, обезчестяване и основаване на незаконна група за полова употреба на дами. Под домакински арест остават и двете румънски гражданки, упрекнати по същото дело.

Братята Тейт, които имат английско и американско поданство, и двете им съучастнички - Луана Александра Раду и Джорджиана Мануела Нагел, бяха изпратени на съд от Дирекцията за следствие на проведената престъпност и тероризма на 20 юни. Те са упрекнати, че са принуждавали дами да основават материали с порнографско наличие, предопределени за разпространяване против възнаграждение в профилни уеб сайтове. От тези действия обвинените са получили обилни суми пари.

Обвиненията, повдигнати против тях, са за основаване на проведена незаконна група, трафик на хора, обезчестяване, противозаконен достъп до компютърна система, смяна на целостта на компютърни данни, побой, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според Дирекцията за следствие на проведената престъпност и тероризма закононарушението трафик на хора е щяло да бъде осъществено както на територията на Румъния, по този начин и в Съединените щати и Англия.

Разследващите настояват, че братята Тейт са вербували млади дами под предлог, че стартират любовна връзка с тях, след което са ги отвеждали в къща в окръг Илфов и са ги принуждавали, посредством актове на физическо принуждение или заплашване, на нецензурен прояви с оглед производство и издание на видеоклипове в уеб сайтове за възрастни.

Двамата братя са заблуждавали млади дами, че биха желали брак/съжителство и че изпитват същински усеща към тях (методът „ ухажор “).

Жертвите настояват пред следователите, че във вилата в окръг Илфов е имало студио за видео чат и при идването им са били посрещнати от въоръжена защита. Те са били принуждавани да си създадат татуировки с надпис „ благосъстоятелност на Тейт “.

До момента проверяващите са разпознали седем жертви по случая, само че единствено три са станали страни по делото.

Що се отнася до закононарушението обезчестяване, следователите споделят, че през март 2022 година едно от девойките е било насила от един от братята Тейт, посредством физическо принуждение и душевен напън, неведнъж да има полови връзки с него.

През октомври 2021 година един от съучастниците на братята Тейт е упражнил принуждение върху едно от девойките, откакто то е отказало да продължи да прави нецензурен материали и е поискало да напусне постройката в окръг Илфов.

По време на следствието прокурорите на Дирекцията за следствие на проведената престъпност и тероризма са иззели няколко актива, благосъстоятелност на братята Тейт в Румъния: 15 земи и здания, ситуирани в окръзите Илфов, Прахова и Брашов; 15 първокласни автомобила; 14 първокласни часовника; две кюлчета злато, дялове в четири компании; парични суми и криптовалути.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР