Братя Галеви окончателно са напуснали убежището си на бегълци от

...
Братя Галеви окончателно са напуснали убежището си на бегълци от
Коментари Харесай

Ето къде Братя Галеви трупат милиони

Братя Галеви дефинитивно са напуснали убежището си на бегълци от българските управляващи в Дубай и са се преселили трайно в Южна Америка. Оттам идвали от няколко месеца нарежданията им към хората им в Дупница, които се грижат за бизнеса и фамилиите им, откогато Пламен Галев и Ангел Христов напуснаха родината, с цел да не влязат в пандиза, заяви вестник „ Струма ”.

Галеви имали тесни контакти с италиански мафиоти и се допуска, че точно посредством тях са съумели преди време да прецакат Брендо и хората му, които направиха серия от изцепки със хванати колета. Според хора от Дупница точно с помощта на тези контакти те са съумели да се открият в Южна Америка и да изоставен Дубай, където в последната година имат куп проблеми с съветската мафия и се заприказва даже за закани за живота им.

Двамата може би се укривали и в някое от затворените селища на италианската мафия в Колумбия, където не стъпва освен крайник на ченге, само че и не минават инцидентни хора.

Силата на Галеви била в това, че не вярвали на никого, с изключение на един на различен. Те дружно възнамерявали целия си бизнес, като водеща роля играел Пламен. Двамата към този момент малко приличали на себе си от фотосите на Интерпол. С днешна дата били с паспорти на жители на Доминиканската република и са пуснали бради.

Според хора от ъндърграунда близо месец се укривали и в Куба, където почнали да влагат парите си в парцели за милиони и щели да въртят туристически бизнес. Вече се сдобили и с положително име измежду локалния ъндърграунд, където българите били на респект.

Братята били гневни от развиването на нещата в България и се били заклели да отмъстят на всеки, който има виновност за нарушаването на рахатлъка им. Те оставили в Дупница главорезите си, които чакат комфортен миг да изпълнят заръката, факт е, че градът продължава да трепери от хората им и чака те да се върнат и да стане ужасно. Тези терзания не са безпочвени. Известно е, че Галеви били извънредно отмъстителни и не се тормозили „ да употребяват мощ “, както в миналото ги учили в поделението на баретите.

Още при започване на бизнес кариерата си взели страха освен на хората в Дупница и Ресилово, само че и в прилежащото село Бистрица – родното място на Иво Карамански. През 90-те години Братята се занимавали с хлебопекарни и всеки, дръзнал да работи за себе си, бил грубо мачкан. Хора от Бистрица описват, че с цел да откажат локалния хлебар от бизнеса му, двамата го пъхнали в пещта за малко. Потресеният човек незабавно решил, че ще си търси препитанието по различен метод. Предполага се, че бягството им е обвързвано със страшна загадка от предишното. Къртица издала на Пламен и Ангел, че откакто влязат в затворническото общежитие в Самораново, ги чакало обвиняване в ликвидиране.

Вече били събрани задоволително доказателства, с цел да може прокуратурата да ги погне за най-тежкото закононарушение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР