Братя Аргирови ще са специални гости поради огромния интерес към

...
Братя Аргирови ще са специални гости поради огромния интерес към
Коментари Харесай

Национално турне „Обич и песен“ – от Пловдив


Братя Аргирови ще са специфични посетители заради големия интерес към тях

На 10 юли в Летния спектакъл на Бунарджика от 20.00 часа за втора поредна година ще се организира концерт-спектакъла „ Обич и ария “. Традицията старт на едноименното национално турне да се дава от Града под тепетата ще бъде спазена. Тази година на сцената още веднъж ще можем да забележим грандамата Йорданка Христова, която ще празнува 60 години на сцената точно първо тук.

Рок-легендата Силвия Кацарова още веднъж ще ни залее с топъл дъжд и красивия си глас. Мими Иванова е другото име, което пловдивчани и посетители на града още веднъж ще могат да чуят. Голямата ни естрадна певица е приключила образованието си в Пловдив и по тази причина той е доста специфичен за нея.

Изпълнителката, която звучи всеки ден по стотици пъти на всеки празник – Мая Нешкова, за първи път се включва в сборно турне със свои сътрудници. Със сигурност на 10 юли на сцената на Летния спектакъл ще чуем „ Честит рожден ден “, „ Конче вихрогонче “, „ Щастие с пари не се купува “.

Жената-глас Нелина за повторно ще взе участие в „ Обич и ария “ и ще показа както познати мостри от родната сцена, по този начин и обичани фолклорни мелодии, които са нейна запазена марка.

Вечното момиче на родната музика – Елвира Георгиева одобри поканата на уредниците и също ще взе участие в концерта. Любопитен факт е, че това ще е първата й изява отвън столицата за последните 25 години. Певицата приключи своята дейна активност преди четвърт век, само че не можа да откаже покана за този огромен и предстоящ театър в Пловдив.

Най-обичаните близнаци в България – именитите Братя Аргирови също ще вземат участие в „ Обич и ария “. Макар и да имат независим концерт на същото място на 8 юни, заради разпродадени билети два месеца преди този момент, те бяха поканени в шоуто.

На сцената ще има и 7 души бенд, доста изненади и положително въодушевление.

Билетите към този момент са в продажба на цени от 20 до 50 лева в билетен център пред Община Пловдив, касата в ДК „ Борис Христов “, клоновете на Български пощи, както и цялата мрежа на Ивентим и Грабо.

Да честваме дружно българската музика! С любов и ария!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР