Братя Аргирови категорично отказали участието си на 18 септември. Първоначално

...
Братя Аргирови категорично отказали участието си на 18 септември. Първоначално
Коментари Харесай

Естрадните легенди Братя Аргирови категорично отказаха участие на събор на русофилите

Братя Аргирови изрично отказали присъединяване си на 18 септември. Първоначално им било препоръчано да вземат участие на събор край Калофер, само че по-късно станало ясно, че става въпрос за интернационален русофлиски събор и изрично отказали.

 

След трикратния рестарт на кариерата, последният от които се случи през 2019 година Светослав отбелязва, че в този момент всичко е много по-осмислено, а и солидният им опит зад граница също си споделя тежката дума. Благовест пък добавя, че към днешна дата шоубизнесът у нас е безусловно професионален.

 

По мотив навършването на 65 години, следващата година Братя Аргирови възнамеряват концерт в зала 1 на НДК, на който ще поканят техни другари, както и Симфоничния оркестър на Държавна опера – Русе. Имали са значително неприятни моменти на сцената, само че са безапелационни, че гледат напред и бързо не помнят неприятното.

 

След редицата компликации, към този момент са съумели да канализират и бизнеса си с недвижими парцели. Благовест обаче показва, че по-голямата част от времето му отива в музика и в последно време работи доста повече като продуцент и композитор, което му е пристрастеност.

Светослав пък е посветил свободното си време на довършването на къщата му в Банкя и се надява по Коледа да е новодомец като не пропуща да подчертае, че е доста по-напред с нещата по къщата от брат му. Все още не е получил първата си пенсия от Норвегия. Това ще се случи щом навърши 66 години и ще е към 2000 евро.

Благовест пък на собствен ред показва, че в случай че би трябвало да разчита на българската си пенсия, спукана му е работата.

 

От доста време насам това е първото им лято, в което не почиват дружно. Докато Благовест бил две седмици на море, Светослав не могъл да откри време за отмора. Докато Светослав е по-голям черноглед и реалист, Благовест е по-голям авантюрист, само че пък е бизнес ориентиран и прави много неща и за двамата, което сега им дава успокоение.

Инфо: Уикенд

Тагове: братя Аргирови Благовест Аргиров Светослав Аргиров певец събор русофили Калофер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР