Братовчедът на малката Дамла, който е на 25 години, е

...
Братовчедът на малката Дамла, който е на 25 години, е
Коментари Харесай

Главният прокурор: Братовчедът на Дамла е привлечен като обвиняем, направил е самопризнания

Братовчедът на дребната Дамла, който е на 25 години, е притеглен като обвинен, направил е признания. От 16.30 тече разпит пред арбитър. Предстои следствен опит. Не се е укривал. Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров след присъединяване си в полемика Европа след Брекзит.
Обвинител № 1 уточни, че прокуратурата е работила с доста стеснен кръг лица по убийството на 7-годишното момиченце и измежду тях е бил и братовчедът. Той е наследник на брата на майката Садет Муса. Младият мъж през днешния ден бе привикан на разпит. Той бе открит в региона на автогарата в Кърджали.
Близо до жилището на мъжа, на към 25-27 години, е открито тиксо, настояват съседи, които са станали очевидци на полицейската акция, която е почнала тази заран. Домът на братовчеда е бил обискиран. Той живее в блок в региона на автогарата.
Сигналът за убийството на детето бе подаден от майката в неделя, 17 декемви, сутринта. Жената била нощна промяна в цех на 10 км от града и прибирайки се в жилището разкрила мъртвото тяло на момиченцето, чието лице било облепено с тиксо.
Вчера основният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че детето не е било удушено, а притискано. Следи от тялото бяха изпратени за ДНК-експертиза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР