Братовчед на звездата на Барселона Лионел Меси разкри, че нападателят

...
Братовчед на звездата на Барселона Лионел Меси разкри, че нападателят
Коментари Харесай

Батковците заплашвали да убият малкия Меси

Братовчед на звездата на Барселона Лионел Меси разкри, че нападателят е бил толкоз добър през младежките си години, че останалите играчи са желали да го убият. Меси и братовчед му Макси Бианкучи са отраснали дружно в Аржентина, където постоянно са вземали присъединяване в кварталните футболни мачлета, до момента в който се били деца. Шесткратният притежател на " Златната топка” обаче е желал да мери сили с по-големите и както разкрива Макси, младият Лео нормално е излизал като победител.

" В квартала той играеше с нас. Ние бяхме по-големи от него и постоянно другите деца ни споделяха: “Разкарай го, тъй като ще го убием”. Идваше им да го ударят, само че Меси постоянно им се извиняваше и се примиряваше с тях ", съобщи Бианкучи пред Ole.

" Когато Лео беше на 8 или 9, ставах рано в съботите, с цел да мога да го виждам по какъв начин играе. Той в действителност вършеше невероятни неща с топката. Не можех да допускам ", добави още роднината на звездата.  Меси или Роналдо? Отговорът на Юрген Клоп
Меси, който след месец ще навърши 33 година, нееднократно е намеквал, че може да приключи кариерата си в Аржентина. Миналата година нападателят показа, че би било фантазия да се завърне в тима на Нюелс Олд Бойс, където игра сред 6 и 13-годишна възраст. Засега обаче това не е допустимо, тъй като Росарио е доста рисково място за живеене.

" Лео доста обича родината си, само че хората не могат да схванат. Мечтата ми е да видя Лео да играе за Нюелс, само че това е доста мъчно осъществимо. Градът в действителност е пъкъл. Ако не беше несигурността, която царува, съм сигурен, че той щеше да се завърне и да играе в Аржентина ", приключи Бианкучи. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР