Братислав Кръстев спечели първия турнир за сезона от каленадара на

...
Братислав Кръстев спечели първия турнир за сезона от каленадара на
Коментари Харесай

Ясен е победителят от първия турнир за сезона на Българска снукър федерация

Братислав Кръстев завоюва първия шампионат за сезона от каленадара на Българска Снукър Федерация. На финала Брандо се оправи с Георги Величков след победа с 4:3 фрейма. Двубоите се играха в Спортен Клуб „ Академията “.

По този метод те повториха финала от Мастърс „ А “ шампионата, който се организира в края на месец май и демонстрираха, че ще бъдат две от главните фигури и през този сезон. Самият край предложи доста положителни игри и обрати откакто Кръстев водеше с 2:1, само че след добра игра на Величков резултата стана 2:3 в негова изгода.

В последна сметка спокойствието на Брандо му оказа помощ да вземе идващите два фрейма и да завоюва първия шампионат за сезона. Финалът бе управителен от съдията Петър Станев. Най-големият брейк в шампионата бе на спечелилия Братислав Кръстев от 76 точки при успеха си над младия Александър Георгиев от Мездра.

Приятната изненада в шампионата бе представянето на 15-годишния Дейвид Давидков от Кюстендил, който доближи за първи път до полуфиналите, където отстъпи с 2:3 от Георги Величков. В другия полуфинал Братислав Кръстев се наложи мъчно с 3:2 фрейма на Спасиан Спасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР