Братът на заместник-.кмет на Видин е битият с бухалки от

...
Братът на заместник-.кмет на Видин е битият с бухалки от
Коментари Харесай

Скандалът ескалира! Братът на зам.-кмет на Видин е битият с бухалки от цигани

Братът на заместник-.кмет на Видин е битият с бухалки от роми във Видин през вчерашния ден, научи организация BulNews. Макар че информацията не е публично доказана от полицията, в крайдунавския град се приказва, че пострадал от разпрата е Владимир Скорчев, брат на заместник-кмета по устройство на територията и развиване на инфраструктурата Светослав Скорчев. Двамата са синове на дългогодишния и почитан кмет на Дунавци Димчо Скорчев.
Припомняме, че през вчерашния ден преди обяд тайфа роми са нападнали Владимир пред очите на невръстното му дете, с цел да разчистят сметките за скандал, избухнал дни по-рано.
По информация от другар на потърпевшия, четирима от шестимата нападатели са били арестувани в полицията, въпреки че при разправмията са се разбягали. Те не са имали време на постановат дълго Владимир, заради което пострадванията му не са съществени.
Сред нападателите са хора, които неотдавна са се прибрали от Словения и Австрия. Не е ясно с какво се занимават [rhdkrje, само че от фотосите им в обществените мрежи проличава, че разполагат с доста пари, защото са окичени с килограми злато.
Отделно от това карат коли, купени за по няколко стотин хиляди евро.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР