Братът на - Тервел, направи сравнение между предстоящата битка на

...
Братът на - Тервел, направи сравнение между предстоящата битка на
Коментари Харесай

Българите, които живеят на Острова, могат да си купят билети за битката Джошуа - Пулев

Братът на - Тервел, направи съпоставяне сред идната борба на батко си против Антъни Джошуа и борбата при Дойран, водена от военачалник Владимир Вазов. Тогава, през 1917 година, братът на великия стихотворец печели борба за Централните сили против Антантата, макар че съотношението на силите е 7:1 в интерес на съперника. След тази историческа победа от Първата международна война военачалник Вазов става един от дребното непознати генерали, които влизат в британската история.

" Нека бъдем единни и да подкрепим Кубрат. Той има огромния късмет да завоюва тази огромна борба и уважението на домакините, сходно на ген. Вазов след борбата при Дойран! ", написа Тервел във Facebook.
Братът на Кобрата направи този коментар, откакто употребява профила си в обществената мрежа, с цел да изясни, че не знае българска телевизия да излъчва мача с Джошуа.

Относно билетите за гледане онлайн на дуела по-младият Пулев съобщи: " Днес ни беше общително разяснено от уредниците, че заради пандемичната конюнктура би било мъчно хора, идващи особено за мача, да участват. Поради наложителната изолираност, на която би трябвало да се подложат. Съответно хора, живеещи на Острова, не би следвало да бъдат спряни, стига да имат билети, които са в много лимитирано количество. Благодарности от сърце на всички за поддръжката! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР