Братът на собственика на колбасарската фирма „Хубев“ ЕООД Симеон Хубев

...
Братът на собственика на колбасарската фирма „Хубев“ ЕООД Симеон Хубев
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вкараха в затвора Хубев за 3 години

Братът на притежателя на колбасарската компания „ Хубев “ ЕООД Симеон Хубев – Иван, влезе в пандиза предишния петък, научи извънредно BulNews.bg. Това стана факт, откакто Върховен касационен съд удостовери 3-годишната присъда на Софийския апелативен съд и на магистратите от Враца, с която Иван Хубев бе приет за отговорен за ликвидиране по несъобразителност на пешеходец. Информацията бе доказана от представителя на окръжния съд в града Снежана Наумова.
Припомняме, че случаят стана на 2 февруари 2014 година, когато Иван след зарезански запой се качил в джипа си „ Ленд Ровър “ и до бензиностанция на изхода на града към Оряхово помел 60-годишния столичанин Наско Любомиров. Трупът на починалия бил открит към 20 часа. Пробата с дрегера на Иван посочила 2.65 промила алкохол в издишания въздух. Еспертизите пък потвърдили, че той е въртял кормилото с висока за заснеженото шосе скорост. Версията му, че пешеходецът, който се прибирал пешком от лозето си, се е движил по средата на пътя също не издържала в съда. Установено е, че мъжът е вървял в края на платното, защото банкетът е бил непристъпен от преспи със сняг.
Приложената към делото информация от КАТ сочи, че наказаният има досие с няколко нарушавания. През 2005 година той бил санкциониран за приложимост на алкохол. След това има още четири нарушавания за превишена скорост и шофиране без документи, както и 5 електронни фиша, за които санкциите са сред 10 и 50 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР