Братът на шоумена Димитър Рачков - Петър, се призна за

...
Братът на шоумена Димитър Рачков - Петър, се призна за
Коментари Харесай

Братът на Димитър Рачков влиза в затвора

Братът на шоумена Димитър Рачков - Петър, се призна за отговорен и ще изтърпява ефикасна присъда. Той влиза в пандиза за година и три месеца, написа Hotnews.bg.

Многодетният баща с четири деца ще лежи при в началото непоколебим режим, а ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 5000 лв.. Петър се призна за отговорен, че на 15 август 2020 година в Бургас е държал в себе си и продавал метамфетамин и амфетамин, на обща стойност 40.29 лева

През март тази година той бе арестуван след екшън и гонене с полицейска кола по пътя от Бургас към Средец. Той изхвърли опиати, удари патрулката, която го гони, а при задържането му се оказа, че кара без брошура. Днес той се призна за отговорен, само че не за последното закононарушение, за търговията с опиати от предходната година.

Най-фрапиращият случай в досието му е от 2017 година, когато бе задържан с още двама в автомобил, препълнен със синтетична дрога и принадлежности за производството й. През 2019 година той бе закопчан пред дома си в жк „ Възраждане”, а при претършуване на жилището му служителите на реда откриха три запалки Clipper, натъпкани с дози метамфетамин.

При последвалия по-късно обиск в помпената станция в с. Черни връх, където Петър публично работи, беше открита нарколаборатория. Тогава събраните доказателства не съумяха да потвърдят, че опиатите са негови и той се размина без обвиняване по случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР