Братът на Ружа Игнатова Константин работи в кухня, където готвят

...
Братът на Ружа Игнатова Константин работи в кухня, където готвят
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова излезе от затвора срещу 500 хиляди долара

Братът на Ружа Игнатова Константин работи в кухня, където готвят супи, откакто излезе под гаранция от 500 хиляди $, оповестяват от " България Днес " след информация в Окръжния съд на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк.

Константин Игнатов, който бе погнат паралелно със сестра си Ружа за най-грандиозната криптоизмама на всички времена OneCoin, се жалва пред арбитър Едгардо Рамос, който е отпред на мегаделото и желае да му бъде позволено да работи повече.

В момента Игнатов работи в кухнята, което се води общественополезен труд. Това е и едно от изискванията на гаранцията, под която е освободен от кауша. Оказа се, че криптоизмамникът е освободен против 500 хиляди $ гаранция, която е платена от Иван Йочколовски и Драга Ламбрева. Йочколовски се среща с брата на Ружа във фитнеса две години преди Константин да бъде погнат за схемата OneCoin.

Условията, под които братът на Ружа е пуснат, са следните: Игнатов е задължен да се явява на всички правосъдни съвещания, да извършва общественополезния труд, който му е натрапен от съда, да се съобщи самичък за изговаряне на присъдата и да съобщи паспорта си.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР