Братът на Ружа Игнатова - Константин, може да се завърне

...
Братът на Ружа Игнатова - Константин, може да се завърне
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова се връща да лежи в България

Братът на Ружа Игнатова - Константин, може да се завърне напълно скоро в България, с цел да изтърпи наказването си тук, а не Съединени американски щати. Това сподели пред „ България Днес “ юрист, който движи случая на брата на Криптокралицата в Съединени американски щати. Той пожела името му към този момент да остане в анонимност.

" В момента се работи по въпроса за връщането на Константин Игнатов в България, с цел да излежи присъдата си у нас. Остава единствено американците да разрешат това да се случи, само че се чака отговорът им да е позитивен. Това ще стане, откакто арбитър Едгардо Рамос от  Южния областен съд на Ню Йорк прочете дефинитивно  присъдата на Константин на 2 ноември, разяснява източникът.

" Относно Ружа Игнатова нямаме информация за нея от много време. Знам единствено, че преди да изчезне, е  упълномощила свои близки, които да се занимават с нещата й ", добавя бранителят на Константин.

Братът на Ружа беше задържан на 6 март 2019 година на интернационалното летище в Лос Анджелис . Константин е упрекнат в електронни измами с скъпи бумаги и закононарушения за пране на пари. В резултат най-голямата лъжлива скица в света, както считат някои специалисти, OneCoin завлича стотици хиляди жертви с милиарди по целия свят. В следствие измамника се пречупи и стартира да издава детайлности за цялата скица, в това число и сестра си Ружа. Показанията на Константин помогнаха в залавянето на други членове на интернационалната незаконна мрежа. Това от своя страна изигра огромна роля Константин да отърве 90-годишната присъда, която щеше да получи.

В момента той е в ареста, откакто през 2019 година му беше отказана гаранция. Само преди месец присъдата на брата на Ружа още веднъж бе отсрочена. Заповедта беше издадена малко откакто Министерството на правораздаването поискало съда да отсрочи датата на изговаряне на присъда, защото съдействието на обвинения към момента не е завършило. Към момента братът на ружа няма присъда, а самата тя е в неопределеност от 2017 година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР