Братът на Ружа Игнатова – Константин, работи в кухня, където

...
Братът на Ружа Игнатова – Константин, работи в кухня, където
Коментари Харесай

Братът на криптокралицата Ружа Ингатова излезе от ареста срещу гаранция, готви супи

Братът на Ружа Игнатова – Константин, работи в кухня, където готвят супи, откакто излезе от пандиза под гаранция от 500 хиляди $, написа „ България Днес “, като се базира на информация в Окръжния съд на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк.

Константин Игнатов, който бе погнат паралелно със сестра си Ружа за най-грандиозната криптоизмама на всички времена – OneCoin, се жалва пред арбитър Едгардо Рамос, който гледа мегаделото, и желае да му бъде позволено да работи повече.

В момента Игнатов работи в кухнята, което се води общественополезен труд. Това е и едно от изискванията на гаранцията, под която е освободен от кауша. Оказа се, че криптоизмамникът е пуснат против 500 хиляди $ гаранция, която е платена от Иван Йочколовски и Драга Ламбрева. Йочколовски се среща с брата на Ружа във фитнеса две години преди да гръмне схемата OneCoin.

Условията, под които братът на Ружа е пуснат, са следните: Игнатов е задължен да се явява на всички правосъдни съвещания, да извършва общественополезния труд, който му е натрапен от съда, да се съобщи самичък за изговаряне на присъдата и да съобщи паспорта си.

Братът на Ружа може да се завърне напълно скоро в България, с цел да изтърпи наказването си тук, а не в Съединените щати, споделя пред „ България Днес “ юрист, който движи случая на брата на криптофараонката в Съединени американски щати. Той е изискал името му към този момент да остане в анонимност.

„ В момента се работи по въпроса за връщането на Константин Игнатов в България, с цел да си излежи присъдата у нас. Остава единствено американците да разрешат това, само че се чака отговорът им да е позитивен. Това ще стане, откакто арбитър Едгардо Рамос от Южния областен съд на Ню Йорк прочете окончателната присъда на Константин “, разяснява източникът.

Това се чака да се случи до месеци поради непрекъснатите отлагания на процеса.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР