Братът на принцеса Даяна граф Спенсър заяви, че е бил

...
Братът на принцеса Даяна граф Спенсър заяви, че е бил
Коментари Харесай

Братът на принцеса Даяна с покъртителни разкрития от погребениeто ѝ - как синовете ѝ трябвало да направят нещо "много странно и жестоко"

Братът на принцеса Даяна граф Спенсър съобщи, че е бил измамен за погребението на сестра си, а шествието тогава е било „ най-ужасяващият половин час “ в живота му. Графът споделя, че е бил измамен от кралското семейство, че синовете на Даяна – принц Уилям и принц Хари сами са поискали да вървят след ковчега на майка си. Според граф Спенсър това, което принцовете е трябвало да създадат, е нещо доста „ необичайно и грубо “. „ Бях измамен, че те сами са поискали да го създадат, което несъмнено не е по този начин “, споделя той, представен от Би Би Си. Той приказва във връзка 20-тата годишнина от гибелта на принцеса Даяна на 31 август.

„ Най-лошата част от този ден беше да ходя след ковчега на сестра ми с две момчета, които явно надълбоко скърбяха за майка си. Това беше едно необичайно събитие, при което ни споделиха, че просто би трябвало да гледаме право напред.

Но чувството, когато приливната вълна от тъга, която идва при теб, когато влезеш в този тунел от дълбока страст, в действителност беше същински брутално и към момента сънувам кошмари за това “, споделя графът.

Той разкрива, че е бил „ буен бранител “ на това принцовете Уилям и Хари да не вървят зад тялото на майка си, само че му било казано, че всичко е решено.
„ Свързах се с някакъв велможа в Бъкингамския замък и той го загатна, а аз споделих, че няма метод, несъмнено, че те няма да го създадат, само че той сподели, че решението към този момент било взето. Казах, че Даяна не би желала децата да вършат сходно нещо, на което ми дадоха отговор с неловко кашляне и други диалози.

След това ми споделиха, че Уилям и Хари сами са поискали да го създадат, което несъмнено не беше правилно, само че тогава не го осъзнах “, споделя граф Спенсър.
Принц Хари, който беше едвам 12-годишен, когато майка му умря, преди време приказва за този миг от живота си и за ходенето след ковчега ѝ и съобщи, че от никое дете не трябва да бъде желано да прави сходно нещо.

Описвайки процесията, граф Спенсър споделя, че е чувал плачът на хората, молитвите им и виковете им с послания, излъчващи обич към Даяна и принцовете, споделяйки, че това е бил „ доста сложен миг “.

Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР