Братът на полузащитника Иван Ракитич, който е и негов агент,

...
Братът на полузащитника Иван Ракитич, който е и негов агент,
Коментари Харесай

Братът-агент на Ракитич: Не знам какво ще е бъдещето му

Братът на полузащитника Иван Ракитич, който е и негов сътрудник, направи много двузначен коментар по отношение на бъдещето на хърватския футболист в Барселона. Забележката на Деян Ракитич означи, че все още халфът се усеща благополучен на „ Камп Ноу”, а по-късно добави, че даже той няма концепция по какъв начин ще се развие обстановката през идващите месеци.

Бъдещето на 31-годишния Ракитич от известно време е съществена тематика измежду испанските медии. Все по-често хърватинът бива апетитен като един от играчите, чийто престой при „ блаугранас” върви към края си. „ Мундо Депортиво” даже излезе с новината, че Барса се е схванал с Интер за продажбата на футболиста против 50 милиона евро .

„ Ситуацията към днешна дата е доста лесна за обяснине”, съобщи Деян Ракитич. „ Иван е доста благополучен в Барселона, Барса е един от най-големите тимове в света и Иван е повече от удовлетворен да бъде част от подобен отбор.”

Ракитич вбеси шефовете на Барселона

„ Въпреки това не мога да кажа какви са изгледите за бъдещето му. Сезонът към момента не е завършил, остава още дребен брой мачове. Иван желае да се концентрира върху финала за Купата на Краля против Валенсия и да завоюва още един трофей.”

„ Неговият сезон беше добър и доста хора в Барселона виждат нещата по същия метод. Колкото до мача против Ливърпул, той беше представление за всички, само че не анулира положителната година, която Барса прави.”

Решенията, които сринаха Барселона

До този миг Иван Ракитич има 51 участия за Барселона във всички шампионати през акция 2018/2019. Неговият договор с клуба е годен до юни 2021-а.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР