Братът на обичания и у нас певец Енрике Иглесиас потвърди,

...
Братът на обичания и у нас певец Енрике Иглесиас потвърди,
Коментари Харесай

Издадоха ги: Защо Анна Курникова и Енрике Иглесиас се ожениха тайно

Братът на обичания и у нас артист Енрике Иглесиас удостовери, че той и някогашната тенисистка Анна Курникова са сключили скрито брак. Хулио младши, който е на 50 години, също е поп реализатор и дори имаше концерт у нас. Той удостовери новината в испанско шоу.
                             

Хулио разкри, че майка им Исабел Прейслер била щастлива да бъде на сватбите и на двамата си сина, а когато водещата се опита да го поправи, тогава той удостовери, че 48-годишният Енрике към този момент е женен за съветската звезда. От 42-годишната Курникова, която е някогашна №8 в света, той има щерка Маша на 3 година и близнаци Никълас и Луси, които са на 5.

                             

„ С Анна са дружно съвсем 22 години и възпитават три прелестни деца в Маями. Енрике не искаше обилна женитба, той не обича сватбите, пропусна даже моята ", сподели още брат му Хулио, който удостовери, че Енрике даже не е участвал и на скорошната женитба на полусестра им Тамара Фалко. Тя е от втория брак на майка им и носи купата маркиза, а бракосъчетанието ѝ с предприемача Иниго Ониева в фамилния дворец на булката в Мадрид бе несъмнено за сватбата на годината в Испания.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР