Братът на новото попълнение на Наполи Виктор Осимен - Андрю,

...
Братът на новото попълнение на Наполи Виктор Осимен - Андрю,
Коментари Харесай

Осимен казал “не” на Юнайтед заради Игало

Братът на новото попълнение на Наполи Виктор Осимен - Андрю, удостовери, че Манчестър Юнайтед е бил подготвен да притегли нападателя от Лил, само че той отказал на тима, тъй като не е желал да се конкурира със своя съотечественик Одион Игало.

“Много е правилно, че Манчестър Юнайтед искаше Виктор, само че той ми сподели нещо от рода на това, че имал прекомерно огромно почитание към Одион Игало, че да се състезава за фланелката на отбора със своя по-възрастен сътрудник. Брат ми доста цени Игало и просто не се виждаше по какъв начин ще отиде на “Олд Трафорд”, с цел да се бори за място в офанзивата с голмайстора на последната Купа на африканските нации”, показа Андрю Осимен пред Complete Sports.
This is amazing
— Goal News (@GoalNews) Двамата бяха съотборници в националния тим на Нигерия. 31-годишният Игало има 35 мача с 16 гола за страната, а с 10 години по-младият от него Осимен е записал 8 дуела с 4 попадения. По-опитният състезател дойде при “червените дяволи” чартърен от Шанхай Шенхуа през януари, до момента в който Осимен направи доста мощен сезон с Лил и си обезпечи трансфер в Наполи за голяма сума.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР