Братът на мистериозно изчезналия преди повече от 2 месеца Александър

...
Братът на мистериозно изчезналия преди повече от 2 месеца Александър
Коментари Харесай

Братът на мистериозно изчезналия Александър от петричкото с. Ключ: Минал е в Гърция, качил се на турски ТИР, дали не е тръгнал към Атон?!..

Братът на мистериозно изчезналия преди повече от 2 месеца Александър от петричкото село Ключ продължава неговото търсене, само че напъните му на този стадий удрят " на камък ". Последната информация получил, откакто камионджия, изпратил фотоси от мъж в Гърция, покрай границата с България, който наподобява на Александър.

Според въпросния камионджия, който не съумял да спре на автомагистралата, Александър се качил в турски ТИР на гръцка територия, споделя брат му. " Открих църковни книги и трудове, съветвах се с свещеници и споделиха, че са православни трудове, не са за фракция. Прокрадва ми се мисъл дали пък не е тръгнал към Атон. Трябва да създадем търсене и в Гърция, само че е комплицирано.

Трябва ми юрист, който да изиска от тяхната прокуратура да се прегледат камерите там, където са направени фотосите и в случай че в действителност се е качил в турски ТИР да забележим къде е отишъл с този ТИР. На фотосите, които ми изпратиха мисля, че е брат ми, тъй като разпознат долнището на анцунга и маратонките, ревизирах в къщи, тъкмо тези облекла ги няма.

Мисля, че би трябвало да е разгласен за межднародно търсене ", сподели за Struma. com братът на Александър, който се зарече, че няма да спре да го търси, няма да откри покой, до момента в който не го откри Мистерията се задълбочава. Един младеж изчезна без диря и околните му са безпомощни.
Подобна е обстановката и с търсената в Дупница - Ивана. Седмици наред от момичето няма диря. Години към този момент търсят и Алек от Дупница.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР