Братът на криптокралицата Ружа Игнатова Константин излезе на свобода, след

...
Братът на криптокралицата Ружа Игнатова Константин излезе на свобода, след
Коментари Харесай

Първа снимка на свобода: Пуснаха брата на Ружа Игнатова от затвора в САЩ

Братът на криптокралицата Ружа Игнатова Константин излезе на независимост, откакто изглежа 34-месечната си присъда в затвор в Ню Йорк. Вече трети ден Игнатов е на независимост и харчи парите си.

Малката присъда на Игнатов е в резултат на съглашение с държавното управление, което подписа криптоизмамникът преди време в подмяна на разкриването на цялата скица OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда $.

Игнатов излезе късметлия, тъй като му бе препоръчана договорка от държавното управление в Америка през 2020 година и той незабавно скочи й сграбчи офертата. Призна виновността си и реши да спомага на проверяващите.

" Мога да упреквам единствено себе си. Все още имам проблеми да се виждам в очите, да се виждам в огледалото. Последните пет години бяха доста мъчителен интервал в живота ми, само че се веселя за уроците, които научих ", споделя Игнатов пред арбитър Рамос от Южния областен съд на Ню Йорк, минути преди да помирише същинската независимост, написа България през днешния ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР