Братът на криптофараонката Ружа Игнатова - Константин, е имал мимолетна

...
Братът на криптофараонката Ружа Игнатова - Константин, е имал мимолетна
Коментари Харесай

Бомба в Lupa.bg: Братът на Ружа спи с Дара

Братът на криптофараонката Ружа Игнатова - Константин, е имал мимолетна спекулация с хитовата поппевица Дара. Свалката сред тях става преди 7 години, когато изпълнителката прави първите си стъпки в музиката, а пирамидата OneCoin на фамозната " доктор Ружа " е на върха и зарибява милиони баламурници по света.

През 2017 година софийския офис на криптовалутата прави първокласно празненство в хитовия столичен ресторант " Резиденс клуб " покрай Народното събрание. На тържеството е поканена да пее и Дара като прохождаща настояща звезда. Плътно до нея е брата на Ружа Игнатова - обаятелния Константин, който се е изтупал в дизайнерски костюм. Той персонално кавалерства на младата певица и театралничи гушнат с нея. Повечето посетители са уверени, че сред тях има освен това, за което приказва и обстоятелството, че към среднощ Дара си потегля на разположение с брата на Ружа. Най-вероятно тя е поканена като реализатор точно поради връзките си с Константин, който в тези години се изживява като плейбой.

Според всемирски клюкари, в реалност в този интервал изпълнителката излиза в продължение на няколко месеца с Константин Игнатов, който също като сестра си е от ромски генезис. Очевидно подкрепена от младия баровец, Дара прави и първите си по-скъпи и обилни клипове. Скоро по-късно двамата се разделят по този начин ненадейно, както са се и събрали. След към година пък на Константин му се постанова да мине в конспиративност, откакто се оказва, че OneCoin е просто една пирамида, а сестра му Ружа Игнатова изчезва вечно. Според някои тя е убита на яхта в Гърция, а натрупа й е нарязан на части и изхвърлен за храна на рибите в Йонийско море.

Любопитното е, че Константин Игнатов явно пази положителни мемоари от случката си с Дара. Той е разгласил фотография, на която е прегърнат с нея, и на персоналната си страница в Инстаграм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР