Братът на извирвания вече 11 дни Емил Боев - Мартин,

...
Братът на извирвания вече 11 дни Емил Боев - Мартин,
Коментари Харесай

Братът на издирвания Емил Боев призова да не се разнасят неверни слухове

Братът на извирвания към този момент 11 дни Емил Боев - Мартин, направи прочувствено изявление на фейюсбук профила си. В началото той учотни, че се борят в планината с доброволци, работят с полицията за сигналите, които се пращат и се костват задоволително годни, написа Novini.bg. 

" За мен персонално вярата и непоколебимата вяра е, че Емил е жив и здрав, и каквото и да стане ще се върне при нас за една доста огромна лекция от мен - това ме държи, това държи и всички доброволци. По тематиката с радиестезите, астролозите и всички неконвенционални способи, имам няколко къси думи - безусловно съм склонен да създадем едно общо място, където всички тези хора да обменят информация, и когато заедно намерят една локация да идем да я проверим, само че когато 40 индивида дневно ти споделят 40 разнообразни неща, е мъчно да се разбере какво се случва ", прибавя той. 

" Още по-къс ми се желае да съм за 0,1% от хората които просто развиват погрешни теории: от това, че аз самият съм му направил нещо, до още по-фантастични сюжети - апелирам ви, не махайте фокуса от брат ми, не насаждайте непотребни отзиви като нямате достаъчно информация да ги подкрепите - все пак, че не спирам от ставане до лягане, особено ще обърна внимание да ви обясня всичко нужно, с цел да видите за какво аз по този начин мисля и работя. Съобщенията са ми отворени ", написа още Мартин Боев. 

" За край ще употребявам трибуната на моя профил, която би била нищо без всички тези 99,99%, хора, които я издигнаха, с цел да продължа да ви демонстрирам най-ценното в моя профил - Емил и това какъв човек с огромно " Ч " е. Дори и аз не ги бях виждал тези видеа, няма да укривам, мой пропуск като негов брат, само че в този момент в 11-ия ден от неговата липса, всичко, което виждам, ми стопля душата и ми споделя " колкото би трябвало ". Това с кафетата е по какъв начин изненадва другарка със закуска, в мненията има още видеа със специфични моменти ", приключва той и разгласява прочувствено видео. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР