Братът на изчезналия Емил с емоционално послание във фейсбук. Мартин,

...
Братът на изчезналия Емил с емоционално послание във фейсбук. Мартин,
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил: Нека ви разкажа за него, за да не е просто “липсваща жертва”

Братът на изчезналия Емил с прочувствено обръщение във фейсбук. Мартин, който търси брат си от една седмица, изиска да опише на хората за него, с цел да не бъде Емил " просто някаква изчезнала жертва ". 

" Той е влюбчив човек, който носи в себе си неповторима добрина, забелязана от хората. Въпреки тежкия му на моменти темперамент е дал всичко за приятелите и околните си, които в този момент дават всичко за него. Винаги е държал доста на родителите си, и на мен, макар че постоянно съм бил по-скапан брат, в сравнение с ми се желае. Имам милиони съжаления към него и милиони неща които желая да му кажа, и ще му ги кажа ", написа разтревоженият брат.

Мартин написа, че по-малкият му брат обича приключенията, в никакъв случай не не помни да звънне на майка си и намира сродна душа в татко си. 

" Ще си извоювам назад шанса да бъда твой по-голям брат, Емиле, без значение какво ми коства. Обичам те, Емиле, скърбя, чакай ме, ще дойда, хвани се, обичам те ", приключва той. 

Припомняме, че 25-годишният Емил Боев изчезна на фестивала " Сурва " в град Перник на 28 януари. От тогава момчето е в неопределеност. Издирват го доброволци и полиция. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР