Братът на изчезналия Емил Боев - Мартин, обяви, че дава

...
Братът на изчезналия Емил Боев - Мартин, обяви, че дава
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил Боев: Ще дам 100 000 лв. на човека, който го открие

Братът на изчезналия Емил Боев - Мартин, разгласи, че дава парична премия от 100 000 лв. на този, който открие брат му Емил, който изчезна в Перник.

Мартин Боев пусна видео в обществената мрежа, на което дружно с майка си, приканват хората да им оказват помощ. 

" Пускам това видео на мен и майка ми с концепцията че след 9 дни призрачен сън и неизмерими мощ и воля от всички ни - доброволци и служби по едно и също време, нямаме и една диря от Емил ", оповестява Мартин.

" В момента имам задоволително доказателства в моята глава, че има късмет огромен Емил да е отвлечен или да е някъде в Перник, където не можем да го открием. Затова взех решение персонално да дам 100 000 лева на индивида, който откри и върне Емил жив или откри задоволително доказателство, посредством което ние да го върнем жив. Искам това видео да стигне до индивида, до който би трябвало ", споделя Мартин Боев.



Мартин афишира, че няма да одобри като доказателство информацrs от хора, които се занимават с гледdke на кафе, астролози или гадатели. Той показва единствения телефонен номер, на който могат да се подават сигнали - 0886695116.

" Умолявам ви да НЕ притеснявате майка ми и татко ми, сами виждате в какво положение са, свирепост ще е да звъните със сигнали които не са Емил - всеки сигнал ще мине през мен персонално откакто е даден на телефона ", оповестява още той..

Вече 9 дни полиция и доброволци търсят Емил Боев, който изчезна на фестивала " Сурва " в Перник. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР