Братът на изчезналата и обвинена в измама за милиарди криптокралица

...
Братът на изчезналата и обвинена в измама за милиарди криптокралица
Коментари Харесай

Вижте как братът на Ружа Игнатова купонясва в Ню Йорк след затвора

Братът на изчезналата и упрекната в машинация за милиарди криптокралица Ружа Игнатова – Константин към този момент е на независимост. Той е в дома си в Ню Йорк и се пробва да се радва оптимално на живота и на новата предоставена опция.

Константин излежа 34-месечната си присъда в затвор в Ню Йорк. Вече трети ден Игнатов е на независимост и харчи парите си.

Малката присъда на Игнатов е в резултат на съглашение с държавното управление, което подписа криптоизмамникът преди време в подмяна на разкриването на цялата скица OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда $.

Игнатов излезе късметлия, тъй като му бе препоръчана договорка от държавното управление в Америка през 2020 година и той незабавно скочи й сграбчи офертата. Призна виновността си и реши да спомага на проверяващите.

Той към този момент се радва на свободата си и даже качи фотография в обществените мрежи, под която написа следното:

" Спомням си по какъв начин седях вкъщи със собствен непосредствен другар и си говорихме за вярата. Казах му, че това от време на време е като да се чувстваш като сапунено балонче в свят, цялостен с игли. „ Но да нямаш нужда от още вода и сапун, с цел да си направиш нов балон “. Това към момента е най-хубавият съвет, който съм чувал в живота си. Време е за нова глава. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР