Братът на Христо Стоичков гостува на Борислав Михайлов и националния

...
Братът на Христо Стоичков гостува на Борислав Михайлов и националния
Коментари Харесай

Ще има ли сърдити? Стоичков и Боби Михайлов се снимаха заедно!

Братът на Христо Стоичков гостува на Борислав Михайлов и националния ни тим, като изгледа онлайн успеха с 2:1 над Кипър на " Васил Левски ". Часовете преди мача от Лигата на нациите Цанко прекара в базата в Бояна, където се видя и организира диалози с доста другари, измежду които президента на БФС.

Цанко Стоичков даже разгласява обща фотография с недолюбвания от брат му Боби Михайлов. 

" Прекарах си отлично. Такава вип покана в никакъв случай до момента не бях получавал. Много съм признателен на Боби Михайлов и всички от БФС и националния тим. Приеха ме и ме посрещнаха топло, говорихме, веселихме се и най-важното - България победи Кипър. Очевидно бях на кадем за националите. Не знам за какво не ме взеха в Норвегия? Аз съм амулет на националния тим, нося им шанс. Дано и на следващия ден победят ", разяснява пред Блиц Цанко Стоичков.

Попитан дали брат му няма да му се разсърди поради общата фотография с Борислав Михайлов, която разгласява във " Facebook ", пловдивчанинът отговори: " Кой да се сърди? Моят живот е напълно друг, аз с никого не съм се карал. С Боби си говорихме по фамилни тематики, както и за футбола. Аз го почитам безпределно доста. Познавам го още от 1992 година. След това като игра в Ботев (Пловдив) сме излизали по кафенетата и сме се виждали ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР