Братът на фолкпевеца Константин - Светльо, се стопи от глад

...
Братът на фолкпевеца Константин - Светльо, се стопи от глад
Коментари Харесай

Братът на фолкпевеца Константин - Светльо изнемощя в Сървайвър

Братът на фолкпевеца Константин - Светльо, се стопи от апетит и безсилие в " Сървайвър ". В последните дни лицето на участника от тим " Войни "  е очевидно по-изпито, в сравнение с при влизането му в риалитито преди по-малко от месец.

" Бях 100 кг, в този момент несъмнено съм под 90 ", оплака се той. Останалите кандидати за славата също страдат от неналичието на задоволително храна, само че отслабването не им проличава толкоз фрапантно.

Въпреки че е най-възрастният в риалитито, 49-годишният Светльо се оправя в рисковите тествания не по-зле от младите си съперници. В една от последните игри той сподели умения в салдото и за повторно през този сезон взе огърлицата за персонален имунитет, която го защищити от номинация за изпъждане, написа show.blitz.

Застрашени от отпадане са две от съотборничките му - мениджърката Елина и инфлуенсърката Мария.

След серия от провали, връзките в племето " Войни "  са доста по-обтегнати от тези в конкурентното " Известни ". В отбора на изгубилите се образува и първата загадка коалиция сред дизайнера Едис и брокера Павел, за която никой от съплеменниците им към момента не подозира./
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР