Братът на фолк певеца Константин – Светльо, се стопи от

...
Братът на фолк певеца Константин – Светльо, се стопи от
Коментари Харесай

Братът на Коцето свали 15 кг в Сървайвър

Братът на фолк артиста Константин – Светльо, се стопи от апетит и безсилие в „ Сървайвър ”. В последните дни лицето на участника от тим „ Войни ” е очевидно по-изпито, в сравнение с при влизането му в риалитито преди по-малко от месец.

„ Бях 100 кг, в този момент несъмнено съм под 90 ”, оплака се той. Останалите кандидати за славата в „ Сървайвър ” също страдат от неналичието на задоволително храна, само че отслабването не им проличава толкоз фрапантно. Зрителите считат, че братът на Коцето е смъкнал към 15 кг.  Въпреки че е най-възрастният в риалитито, 49-годишният Светльо се оправя в рисковите тествания не по-зле от младите си съперници. В една от последните игри той сподели умения в салдото и за повторно през този сезон взе огърлицата за персонален имунитет, която го защищити от номинация за изпъждане.

„ Той е най-стойностният състезател в този сезон! Физически и душевен е постоянно на равнище, макар всички компликации, с които се сблъсква! Предвид възрастта, килограмите и метода му на живот, той съумява да се оправи с всичко! ”, написа зрителка.

Междувременно стана ясно, че единствено преди няколко месеца Светльо се е развел с жена си. След близо 15-годишен брак двамата се разделили наскоро, което много разстроило брата на Константин. Не е ясно каква е повода за разлъката.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР