Братът на депутата от ДПС Димитър Аврамов - Борис, е

...
Братът на депутата от ДПС Димитър Аврамов - Борис, е
Коментари Харесай

Братът на депутата от ДПС бил арестуван през февруари за убийството на Иво Стаменов

Братът на депутата от Движение за права и свободи Димитър Аврамов - Борис, е бил арестуван през февруари месец за убийството на данъчния Иво Стаменов.Това заяви юристът на Аврамов - Константин Симеонов. Той изясни, че Аврамов е бил пуснат след 24 часа, от което следвало, че очевидно нямало доказателства.

Днес профилираната прокуратура изиска непрекъснат арест за Аврамов, Данаил Петков и Пламен Дренков. Тримата са упрекнати като незаконна група, която се е занимавала с лихварство или рекет. По-рано през днешния ден спецпрокуратурата даде брифинг, на който бе обяснено, че групата е поръчала побой и палеж на колата на Стаменов, само че това не се е случило. По време на мярката за неотклонение обаче не стана дума за Стаменов. Адвокат Симеонов изясни след съвещанието, че един от очевидците говорел за следене на джип, сходен на този, в който през декември м.г. бе прострелян данъчния.

Заради обвиняванията за тайфа за изнудване и лихварство арбитър Даниела Костова остави и тримата в ареста. Те могат да апелират решението пред апелативния сепцсъд на 12 юли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР