Братът и агент на нападателя на - Николас, потвърди, че

...
Братът и агент на нападателя на - Николас, потвърди, че
Коментари Харесай

Братът на Игуаин потвърди, че нападателят ще напусне Ювентус

Братът и сътрудник на нападателя на - Николас, удостовери, че играчът ще напусне тима през това лято. Неговият контракт е за още една година, само че шефовете на клуба и желаят да се разделят с аржентинеца още в този момент, като това ще стане най-вероятно с анулиране по взаимно единодушие.

“Гонсало към момента има контракт за една година, само че клубът и Пирло едностранно взеха решение да се сбогуват с него и по този начин би трябвало да намерим метод за разлъка, който да е добра договорка за всички. Все още не сме навлезли в елементи, разискали сме единствено техническия аспект. Пирло и шефовете са решили, че няма място за Гонсало и в този момент ще търсим съглашение. Убеден съм, че няма да има огромни проблеми, тъй като имаме фантастични взаимоотношения с управлението. Мисля, че това ще отнеме няколко седмици също поради логистични аргументи. Намирам се в Буенос Айрес и защото към момента нямам паспорт от Европейския съюз, мъчно ми е да доближи до Торино поради пандемията. Говорим си от отдалеченост, само че ще е значимо да се срещнем.
Gonzalo Higuain’s brother and agent, Nicolas, has confirmed the Argentine forward will leave Juventus and will not continue in Italy
— Dandy Boy (@Dandy_Boy1) Той има предложения от Франция, Англия, Испания, Китай и Съединени американски щати, само че никоя не е вълнуваща. Ще преценим обстановката умерено, само че две неща са сигурни: Гонсало повече няма да играе в Италия и най-много в никакъв случай няма да отиде в. Той израстна в и в никакъв случай няма да се причисли към враговете. Дали ще окачи бутонките? Това са нелепости. Все още не е пристигнало времето за това, той желае да играе. Чувства се мощен в главата и физиката. Той желае още веднъж да играе, и то в чужбина. Може би ще се върне в Аржентина в бъдеще, само че не и сега”, разяснява Николас Игуаин пред “Тутоспорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР