Bратарят Джейк Алън отрази 36 удара и помогна на Монреал

...
Bратарят Джейк Алън отрази 36 удара и помогна на Монреал
Коментари Харесай

Монреал Канейдиънс удари Бъфало

Bратарят Джейк Алън отрази 36 удара и оказа помощ на Монреал Канейдиънс да се наложи като посетител на Бъфало Сейбърс с 3:1 в среща от шампионата на НХЛ.

Това е трета победа в първите пет мача за канадския тим от началото на сезона и той има 7 точки, заемайки трето място в Атлантическата дивизия. Бъфало е финален в същия поток с четири пункта.

Освен вратаря, Танър Пиърсън и Брендън Галахър се отличиха с по един гол и една асистенция за гостите от Монреал. И те откриха резултата още в 2:56 минута на мача посредством Джъстин Барън, който употребява асистенция на Арбър Джекай. Но домакините от Бъфало изравниха единствено 5 минути по-късно с помощта на Джеф Скинър, който се разписа при числено предимство, получило се след наказване на Галахър за препъване.

Втората третина мина без голове, само че още в 3:31 минута на третата гостите от Монреал още веднъж излязоха напред в резултата. Галахър вкара за 1:2, откакто беше най-съобразителен при изгубена шайба в центъра на леда, напредна и я мушна под вратаря Ерик Комри. В 16:53 минута на последния интервал пристигна ред и на Монреал да се възползват от числено предимство и Пиърсън вкара заключителното попадение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР