Брат съм на Михаил Станчев - той е по-малкият. Днес

...
Брат съм на Михаил Станчев - той е по-малкият. Днес
Коментари Харесай

Разтърсващо! Братът На Убиеца От Слънчев Бряг Проговори И Разкри Цялата Грозна Истина За Разстрела! Изповедта Спира Сърцата!

Брат съм на Михаил Станчев - той е по-малкият. Днес всички го назовават урод, палач, екзекутор, само че никой не се интересува от същинските аргументи, довели до тази ужасна покруса с приятелката му Симона и Коста Николов, с който брат ми доста добре се е познавал и за който работеше. Живея от 20 години в Свети Влас, лятно време съм сервитьор в ресторант " Адмирал ", а през зимата работя в същия отрасъл в Пампорово, имам другарка от 12 години, с която сме неразделни и дръзвам да настоявам, че както аз, по този начин и брат ми си изкарваме парите с почтен труд. На него обаче някои неща в персонален проект са му пристигнали допълнително.

Михаил пристигна в Св. Влас преди 14 години. Оттогава не е спирал да работи на няколко места по едно и също време. Сега обслужваше инкасото на три хотела в Слънчев бряг, благосъстоятелност на двама от най-влиятелните предприемачи в района, които имат бизнес и в Пампорово зимно време. Едновременно с това Михаил беше и продължава да бъде лятно време защита и водач на сина на общественозначима фигура на територията на община Несебър.

Не използва алкохол, знае британски език. За страдание не съумя да извърши Свободния университет в Бургас, защото прекъсна поради огромни служебни задължения зимно време. Смея да настоявам, че с доста труд - без почивен ден, Мишо изкарваше по 3 хиляди лева месечно, което му даваше самочувствието на мъж, който може да си разреши хубаво момиче. Доколкото ми е известно, имаше мимолетна другарка през зимата в Пампорово, която завърши доста бързо.

Със Симона са се срещнали на 2-ри май в Слънчев бряг. Било е на рожден ден, на който била общата им другарка Павлета. Двете с Павлета са пристигнали от зимния курорт Пампорово. Между другото брат ми работи и като ски преподавател в Пампорово, а вечерно време и като защита в казино в Пампорово, което е общ бизнес на неговите работодатели с мъртвия Коста Николов.

Може да се каже, че работеше и за самия Коста Николов, с който се познаваха от Слънчев бряг. За страдание не съумях да видя Симона, брат ми по този начин и не съумя да ми я покаже. Убеден съм, че връзката им е била пълноценна, тъй като пазачите в к-с " Поло ризорт " са я виждали да влиза в стаята му най-малко 10 пъти през май месец. До последно двамата са имали интимна връзка. Споделял ми е, че новото му гадже е доста красиво и че не съм виждал толкоз красива жена. Тежеше му, че не може да удовлетвори всичките й стремежи. За него тя беше целият му свят. Миналата седмица ми сподели, че Симона желала да си уголемява бюста и незабавно трябвало да й даде пари.

Отговорих му по този начин: " Брато, тая работа не ми харесва. Ако в този момент упорства за цици, на следващия ден ще ти изиска Мерцедес ". Като че ли съм усещал какво следва. Виждах го, че се тормози. 2-ри юни беше последният ден, в който брат ми беше в к-с " Поло ризорт " в Слънчев бряг, на 3-ти юни, неделя, трябваше да се реалокира при мен в Св. Влас. Каза ми, че Коста почнал постоянно да търси Симона, която работела за него не повече от 20 дни. Настоявал да излиза с него, самата тя не желала да мами брат ми и му споделяла, че работодателят й станал настойчив в поканите си да излезе с нея ", написа Николай.

Ето какво се е случило към 20:30 ч. на 2-ри юни: Брат ми отишъл с Опел Корсата си в " Сън Вилидж ", където е била настанена Симона. Казал й, че идва да я вземе, с цел да излязат дружно. Няма никакво БМВ - Министерство на вътрешните работи съзнателно са пуснали тази информация, с цел да улеснят следствието си. По телефона Симона споделила на брат ми, че няма да излиза с него, защото всеки миг шефът й идва, а тя към този момент няколко пъти отклонявала поканите му за публична вечеря. Точно в този миг до колата на брат ми стопира Мерцедесът на Коста. Телефонният диалог със Симона е завършил секунда преди този момент. Симона към този момент е пред Мерцедеса, а брат ми е изкарал оръжието. Сигурно е желал да предотврати излизането на Симона с богатия по-възрастен мъж. Представям си какво е изживявал в този миг. Той е извънредно балансиран като човек. Пуснал е три патрона в главата му, а по-късно е стрелял по Симона. Това е била неговата естествена мъжка опозиция, неговото обезсърчение и безизходност, че все пак, което прави за обичаната си, тя го изоставя поради по-богатия, въпреки и по възрастен съперник за тялото й.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР