Брат ми получи инсулт и нямаше къде да го заведем.

...
Брат ми получи инсулт и нямаше къде да го заведем.
Коментари Харесай

Над 30 автомобили се включиха в блокадата срещу закриването на Врачанската болница



" Брат ми получи инсулт и нямаше къде да го заведем. Оттук се вдигнахме и отидохме до Мездра, а това са скъпи минути за живота му ".

" Имам две деца, в случай че нещо стане, няма къде да ги заведа " това са единствено част от причините на протестиращите против закриването на болничното заведение във Враца, който за половин час блокираха през днешния ден межународен път Е - 79

Поредният митинг за врачанската болница е цивилен и се провежда в обществените мрежи, изясни един от основателите му Димитър Господинов.

„ Ние продължаваме, тъй като, като се изключи че заплатиха заплатите на докторите, и то чрез заем, което усилва тежестта върху болничното заведение, не виждаме никакво придвижване, т.е. пътят към банкрута става още по-къс. Явно, че системата е неверна, тъй като не е нашата болница единствено. Явно не става по този начин ".

Автошествието потегли от площад " Софроний Врачански ", през най-големия жилищен комплекс във Враца - " Дъбника " и приключи на интернационалния път Е-79, на изхода на града към Мездра.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР