Бръсненето е част от ежедневието на повечето мъже, които предпочитат

...
Бръсненето е част от ежедневието на повечето мъже, които предпочитат
Коментари Харесай

Ето как да се погрижим правилно за кожата си след бръснене

Бръсненето е част от всекидневието на множеството мъже, които избират гладка кожа, без коса, над стърнищата. За тази активност, с изключение на добра самобръсначка, имате потребност и от козметика, която ще успокои раздразнения епидермис и ще направи кожата вярно овлажнена.

И по този начин, какви артикули би трябвало непрекъснато да се появяват в мъжка козметична чанта? Съветваме и обръщаме внимание на това, което би трябвало да се следва при избора на съвършената козметика след бръснене, с цел да се приспособява към потребностите на кожата ни.

Успокояващ еликсир след бръснене

Трябва да изберем артикул след бръснене според от вида кожа. Ако кожата ни е суха, сензитивна и склонна към раздразнение, балсамът след бръснене ще бъде най -добрият избор. Съставът му е предопределен да обезпечи съответно равнище на хидратация и да направи кожата по -малко податлива на раздразнение и зачервяване. 

Съставките в балсама би трябвало да са естествено подбрани според от резултата, който желаеме да реализираме. 
 Най-често допусканите неточности при бръснене, с които повреждаме кожата Най-често допусканите неточности при бръснене, с които повреждаме кожата
Ето най-честите неточности, които позволяват дамите при бръснене. 1. Сухо бръснене Въпреки че икономисва време, съвсем постоянно предизвиква дребни...

Съставки, които са желателни в състава на лосиони, са:

провитамин В5 - успокоява раздразненията, овлажнява и е от значително значение за вярното действие на епидермиса;

алантоин - подхранва и успокоява кожата;

охлаждащ дестилат - е виновен за прелестно чувство за хладина. Може да се подготви въз основата да вземем за пример на мента или лимон.

Афтършейв
 Ако бръснете краката си по този метод, те ще бъдат гладки за две седмици Ако бръснете краката си по този метод, те ще бъдат гладки за две седмици
Дамите, които избират бръсненето вместо епилация, със сигурността са ставали очевидци на най-различни положения на кожата на крайници...

Поради обстоятелството, че афтършейвът нормално съдържа алкохол, той се смята за един от най-хубавите дезинфектанти. И макар че тези свойства имат позитивен резултат, би трябвало да бъдете деликатни, тъй като алкохолът изсушава епидермиса и затова той не би трябвало да има висока централизация в козметиката след бръснене. Много мъже не могат да си показват сутринта без бръснене. Защо? Защото като се изключи че дезинфекцира и успокоява, мирише и красиво. Миризмата на афтършейви може да се задържи върху кожата ви за няколко часа. Ако желаете добра хидратация, изберете афтършейв с алое вера. Когато обаче видим зачервяване или парене, това евентуално не е артикул за сензитивната ни кожа.



Гелове и кремове след бръснене

Освен лосиони и афтършейв, има и гелове и кремове. Първите са идеални за мъже с мазна кожа. Те имат лека текстура и не запушват порите. Гелове за бръснене  също по този начин обезпечават прелестно чувство за хладина. Кремовете могат също да ни донесат това прелестно чувство.

Не е изненадващо, че бръсненето нервира и изсушава, зашото кожата на лицето е изключително сензитивна. Трябва да се погрижите за него. Между другото, непрекъснато се занимаваме с мита, че грижата за себе си и потреблението на козметика за грижа за кожата не е мъжка. Ами не! Господата имат същото право като дамите да се възползват от преимуществата, предлагани от козметичните артикули. Балсами за и след бръснене са na първа линия в ежедневната грижа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР