Бръснар от Пловдив подстригва напълно безплатно хора с увреждания, всяка

...
Бръснар от Пловдив подстригва напълно безплатно хора с увреждания, всяка
Коментари Харесай

Бръснар от Пловдив подстригва безплатно хора с увреждания

Бръснар от Пловдив подстригва изцяло гратис хора с увреждания, всяка сряда. Калоян Ямалиев следва образеца на татко си и чака неговият наследник също да продължи традицията в фамилията да се прави положително.
Прочетете още
Калоян знае, че тестванията в живота могат да връхлетят всеки и по тази причина взема решение да оказва помощ на хора с увреждания.

" Да не се тормозят да дойдат. Винаги в сряда два часа съм отделил за тях - дори особено сряда не обядвам, очаквам тях. ", споделя бръснарят,разказва той пред Българска национална телевизия.

Бащата на бръснаря е каменоделец и около работата му на Рогошките гробища, Калоян от дребен е виждал тежки ориси. Убеден е, че обществото би трябвало да поддържа по-уязвимите.

" Не се знае на следващия ден какво ще ни се случи. Нека да има нещо да приказват зад нас, че сме правили нещо хубаво. Като пристигна време, живи и здрави, и ние ще дойдем на техните години и ние ще забележим същата услуга. ", убеден е Калоян Ямалиев.

Безплатното подкастряне бързо добива известност.

" Добре, че има такива хора - положителни хора. Нека да има такива - да оказват помощ на хората. Да са живи и здрави! ", споделя Здравко Стоянов, клиент.

В самодейността се включват и чиновниците на Калоян.

" Искам да оказвам помощ на такива хора с увреждания, тъй като те имат потребност от това и на драго сърце го върша и ще го оказваме помощ до дъно на тях. ", споделя Алекс Метанов, бръснар.

Ако хората, записали час, са мъчно преносими, от салона оказват помощ с превоза. Калоян има и едно предписание - в никакъв случай не разпитва клиентите си за тестванията в живота им, а тематиките за диалог в салона му са единствено положителни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР