Брас-бенд, фойерверки, професионален ДиДжей и изискано меню бяха част от

...
Брас-бенд, фойерверки, професионален ДиДжей и изискано меню бяха част от
Коментари Харесай

Взривяващ купон с огнено шоу забавляваше дамите във Варна по случай най-нежния празник


Брас-бенд, фойерверки, професионален ДиДжей и изтънчено меню бяха част от щрихите на осмомартенския ваучър. Стотици дами от Варна честваха в сърцето на града и бяха посрещнати с похвали от хотел " Аква ".

Налага се наклонността с изключение на да градски хотел, да наложим името си и като желано място за обичайни празници, фамилни тържества, фирмени празненства, сватбени празненства и други – това сподели генералния управител на хотели Аква и ръководител на ВАРХ Павлин Косев.

За Първа пролет хотел Аква ще изненада гостите си със специфични пакетни оферти. А за Великденските празници варненци могат да споделят фамилен обяд с обичайни ястия, приготвени от майстор-готвачът на ресторант Аква началник Маринова. 

Верига хотели Аква са измежду най-предпочитаните градски хотели във Варна и Бургас с доста висока целогодишна претовареност. " Гъвкавите ценови оферти, специфичните пакетни настанявания за гостите, както и високият професионализъм на екипа са основните фактори за нашия триумф ", разяснява Павлин Косев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР