Бранителят на Ювентус - Леонардо Бонучи е подал жалба към

...
Бранителят на Ювентус - Леонардо Бонучи е подал жалба към
Коментари Харесай

Леонардо Бонучи ще съди Ювентус

Бранителят на Ювентус - Леонардо Бонучи е подал тъжба към Италианския олимпийски комитет поради непозволено отношение на клуба към него, написа " Гадзета дело спорт ".

Както е известно, досегашният капитан на отбора беше отстранен от първия състав и поради това му е разрешено да има достъп до клубната база в Континаса единствено след 19:30 часа, и то за самостоятелни тренировки.

Защитникът даже е изпратил официално писмо до клуба с молбата да му бъде позволено да тренира със своите съотборници. Тъй като Бонучи смята, че непозволено е бил отхвърлен от състава, той се е обърнал към локалния олимпийски комитет, като разчита, че оттова ще отсъдят, че той би трябвало да бъде върнат в тима.

Ветеранът твърди, че е бил нарушен член 7 от груповия контракт за отбрана на правата на италианските футболисти, който не разрешава неоснователното изключване от подготвителния развой.

Има опция даже да бъде присъдено обезщетение в интерес на Бонучи, което е не по-малко от 20% от брутната му годишна заплата, като чистото заплащане на бранителя е 3,5 млн. евро. От изданието също по този начин прибавят, че той е отказал предложение от Аякс. Според Николо Скира е допустимо скоро да има взаимно анулиране на контракта на опитния състезател.
 Лудогорец желае футболист на Ювентус!
Лудогорец желае футболист на Ювентус!

Ще дойде ли Марко Пяца в Разград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР