Бранителят на Уотфорд Адриан Мариапа е футболистът от състава на

...
Бранителят на Уотфорд Адриан Мариапа е футболистът от състава на
Коментари Харесай

Съобщиха кой играч на Уотфорд е с коронавирус

Бранителят на Уотфорд Адриан Мариапа е футболистът от състава на тима, който е с положителен резултат в резултат на теста за ковид. „ Стършелите” потвърдиха във вторник, че трима члена от тима – двама от щаба и един футболист, са дали позитивни проби за COVID-19.

Централният защитник разкри новината, казвайки: „ Откакто разбрах, че съм с позитивен резултат, се замислих от кое място може да съм прихванал болестта. Беше голяма изненада за мен, защото не съм напускал къщата си, в случай че изключим извършения навън и разходка с децата ми. Спазвах прецизно карантината”, сподели Мариапа.

„ Моят живот е много спокоен, не върша празненства, защото не съм подобен човек. Както множеството хора, ние си поръчвахме всичко у дома, а може би партньорката ми единствено няколко пъти отиде до супермаркета. Клубният лекар ми позвъня да ми каже, а аз желаех 100% меродавност. Може би, в случай че имах някакви признаци, щях да знам, само че нямам концепция по какъв начин се е случило”, сподели още играчът на Уотфорд.

„ Чувствах се доста здрав, откакто упражнявах доста и следват програмата, дадена от клуба. Никога не съм усещал проблеми с дишането или признаци на простуда. Бяхме напълно следени от клуба, които виждаха по какъв начин съблюдаваме карантината”, установи Адриан Мариапа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР