Бранителят на ЦСКА - София Иван Турицов бе много разочарован

...
Бранителят на ЦСКА - София Иван Турицов бе много разочарован
Коментари Харесай

Турицов: Без точен удар няма как да спечелим, Левски заслужи Купата

Бранителят на ЦСКА - София Иван Турицов бе доста отчаян от загубата на финала за Купата на България от Левски. Защитникът призна, че “сините ” са заслужили триумфа, и не може да си изясни неналичието на експанзия по време на срещата от страна на “червените ”.
 Героят за Левски: Усещането е фантастично, толкоз изстрадахме за този триумф Героят за Левски: Усещането е фантастично, толкоз изстрадахме за този триумф
“Нищо не ни се получи. 90 минути без прецизен удар, няма по какъв начин да вкараме гол. Направихме неточност, която бе съдбовна. С доза шанс ни означиха гол, само че повече заслужаваха успеха. Много съм отчаян, не ми се приказва. Не може във край за Купата, дерби, 40 000 и да няма експанзия. Не знам по какъв начин е допустимо. Със сигурност и треньорските смени оказват въздействие, само че ние сме експерти и не е това повода за загубата. Причината бяхме ние. Едно извинявай не е задоволително за почитателите. Без купа за ЦСКА е провален сезон и се надявам идващия да им се реваншираме ”, сподели Турицов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР